droom

Droom

INTERTEMBO werkt vanuit de overtuiging dat mensen die hun krachten en talenten kunnen en mogen benutten prestaties leveren die voor hen en anderen in hun omgeving belangrijk zijn. Elkaar over ingeslepen patronen en blinde vlekken heen helpen. Samen nadenken, samen bouwen. Samen creëren. Hiermee kom je een stap verder. Bedrijven die hun resources creatief en innovatief inzetten, presteren op lange termijn beter dan andere bedrijven. Balans vinden tussen verschillende bedrijfsprocessen en de inzet van de medewerkers speelt hierbij een belangrijke rol.

Vertrouwen, talent en durven dromen is de stof waaruit successen worden gebouwd. Daarbij helpt INTERTEMBO u graag verder.

De naam Intertembo

De bedrijfsnaam is met deze kernwaarden verbonden. Tembo is Swahili voor olifant. Traditioneel worden aan de olifant bepaalde eigenschappen toegekend:

Hij is krachtig
Hij heeft inzicht en overzicht
Hij heeft toegang tot traditionele wijsheden
Hij benut leermomenten die zich aanbieden
Hij verwijdert drempels en hindernissen
Hij is zelfverzekerd en overtuigend
Hij heeft geduld

naam
visie

Visie

De basis voor succesvolle bedrijfsprocessen en initiatieven wordt gevormd door vertrouwen, menselijke interactie, heldere communicatie en goede samenwerking. Dat is de overtuiging bij INTERTEMBO. INTERTEMBO is een vooruitstrevend, tikkeltje anders bedrijfsontwikkelbureau, een groeibegeleider. In onze werkwijze besteden we veel aandacht aan de samenhang tussen verschillende organisatiefacetten. Balans in het bedrijf, daar gaan we samen naar op zoek!

INTERTEMBO hecht waarde aan sociale verantwoording en maatschappelijke betrokkenheid.

Kernwaarden

Enthousiasmeren
Werken aan en met vraagstukken, die waarde voor uzelf, uw omgeving, de maatschappij hebben.

Innovatie
Werken buiten gebaande paden, buiten de comfortzone en toch met een vertrouwd gevoel.

Sociaal Ondernemerschap
Werken aan en met bedrijven, die zich van hun impact op hun omgeving bewust zijn en voor verantwoord handelen kiezen.

kernwaarden

Waarde is meer dan alleen maar geld

‘tuurlijk moet (op gezette tijden) de schoorsteen roken. Maar het leven bevat veel meer leuke momenten en dingen. Veel is met geld te koop – dat blijft voorlopig nog wel een belangrijk middel in het economisch verkeer – maar ook allerlei andere zaken hebben hun waarde. Als eigenaresse van Intertembo geef ik graag een indicatie voor wat ik ook leuk vind. Tegenwaarde mag dus in bepaalde gevallen ook iets anders dan geld zijn.

zinvolle gadgets

inspiratiebronnen

reisinformatie
en -verhalen

contact met digital nomads

vliegtickets

vlieglessen bij mijn  vliegschool

Telelens: 300mm / 400mm
(Canon)


designer for een boek

schrijfcoach

Cursus digitaal schilderen

 

hotelbonnen

camper te leen

clinic’s

beursplekken

leads