droom

Van Droom naar Realiteit

Samen hebben we oog voor het welzijn van iedereen, zorgen we voor onze omgeving, maken we slimme keuzes en genieten van wat er is en wat ontstaat. 

Bij voorkeur werken we samen aan een ECO(N)-SWITCH: door moderne economische modellen zoals Doughnut Economics toe te passen creëren we sociale en ecologische impact, in de directe omgeving en ook op afstand.

Hierbij weten we: bedrijven die hun resources vanuit passie creatief en innovatief inzetten, presteren op lange termijn beter. Iedere dag, iedere stap vraagt om een nieuwe balans. INTERTEMBO werkt vanuit de overtuiging dat mensen die hun krachten en talenten in mogen zetten prestaties leveren die voor hen en anderen belangrijk zijn. Zo kunnen we elkaar over ingeslepen patronen en blinde vlekken heen helpen. Samen nadenken, samen creëren. 
Vertrouwen, durven dromen, gecombineerd met vaardigheden en talent laat dromen realiteit worden. 

De naam Intertembo

De bedrijfsnaam is een vertaling van onze kernwaarden. Tembo is Swahili voor olifant. Traditioneel worden aan de olifant bepaalde eigenschappen toegekend:

Hij is krachtig.
Hij heeft inzicht en overzicht.
Hij heeft toegang tot traditionele wijsheden.
Hij benut leermomenten die zich aanbieden.
Hij verwijdert drempels en hindernissen.
Hij is zelfverzekerd en overtuigend.
Hij heeft geduld.

naam
visie

Het pad

Waar we samen aan bouwen is goed voor ons (de persoonlijke ontwikkeling), de maatschappij (de ontwikkeling van onze directe omgeving) én voor de planeet.  

INTERTEMBO is een vooruitstrevend, tikkeltje anders bedrijfsontwikkelbureau, vragensteller, bloeibegeleider. We besteden veel aandacht aan samenhang, binnen het bedrijf en daarbuiten. Daarbij horen ontwarren, onthechten, ontdoen en ontwikkelen.

Pilaren

Enthousiasmeren
Basis zijn vraagstukken, die waarde hebben voor uzelf, uw omgeving, de maatschappij. Wie zijn en/of worden ambassadeurs? Meebouwers? Chearleaders?

Innoveren
Vanuit vertrouwen verlaten we gebaande paden, stappen we buiten de comfortzone en zorgen voor verrassingen.

Sociaal, betekenisvol Ondernemerschap
is werken aan en met bedrijven, die zich van hun impact op hun omgeving (hier en elders) bewust zijn en voor verantwoord handelen kiezen.

kernwaarden

Waarde is meer dan alleen maar geld

‘tuurlijk moet (op gezette tijden) de schoorsteen roken, hm, okay… de elektrische vloerverwarming draaien. Maar het leven bevat veel meer leuke momenten en dingen. Veel is met geld te koop – dat blijft voorlopig nog wel een belangrijk middel in het economisch verkeer – maar ook allerlei andere zaken hebben hun waarde. Als eigenaresse van Intertembo geef ik graag een indicatie voor wat ik ook leuk vind. Ruilwaarde mag dus in bepaalde gevallen ook iets anders dan geld zijn.

inspiratie-bronnen
zinvolle gadgets

inspiratiegesprek met innovatieve / internationale ondernemers

internationale treintickets
een plek om te verblijven
klushulp in de tuin

permaculture tips en plantjes

conditietraining

kickboxles

Bergbeklimles

Frans leren

hotelbonnen

camper te leen

clinic’s

beurs-plekken

refresh oprit thuis

WordPress PopUp Plugin